Sisältöön »
 
 

Työnantaja, lähetä videotervehdyksesi liittyen avoimeen työpaikkaasi!

Videot ovat tunnetusti toimiva markkinoinnin kanava ja kesätyöinfotapahtuman peruuntuessa tarjoammekin tänä vuonna työnantajille mahdollisuuden lähettää lyhyt n.30sek - 1,5min pituinen videotervehdys oman työpaikkailmoituksen lisäksi.

Videolla voit lyhyesti kertoa mitä työpaikkaa tarjoatte ja millaista tekijää tehtävään etsitte.

Videolla olisi hyvä tulla esille tehtävänimike, n. 1-2 lauseella tehtävänkuvaus ja mahdolliset erityisvaatimukset esimerkiksi hygieniapassi, työturvallisuuskortti jne. Jos tehtävä ei vaadi aiempaa osaamista, voitte myös mielellään tuoda esille, että tärkeintä on esimerkiksi hyvä asenne.

Ohjaamme nuoret varsinaisiin työpaikkailmoituksiin Urjalan kunnan verkkosivuille, joten videoiden ei tarvitse olla sisällöltään kovinkaan kattavia.

Markkinoimme videoita 3.2. verkossa julkaistavassa työnhaun infossa, joten videon tulee olla lähetettynä meille viimeistään 23.1.2022. Julkaisemme videoita myös nuorille esimerkiksi sosiaalisessa mediassa.

Tarjoamme pienet editoinnit ja tekstitykset videoon kampanjan puolesta, joten jos teillä ei ole siihen osaamista, voitte silti lähettää videonne meille julkaistavaksi.

Tallentakaa videonne haluamaanne pilvipalveluun (esim. onedrive tai googledrive) ja lähettäkää linkki sähköpostitse tai käyttämällä maksutonta we transfer –palvelua Maria Eskeliselle maria.eskelinen@urjala.fi

Videot ovat tiedostokooltaan isoja, joten suoraan sähköpostin liitteenä emme suosittele lähettämään.

Lisätiedot:

Hanna Tuomisto hanna.tuomisto@poverhanke.fi, 041 314 0233

 
 
 
 
x