Sisältöön »
 

Infoa työnantajille

 
 

Urjalan kunnan oma kesätyökampanja järjestetään 1.2. – 28.2.2022. Tavoitteena on edistää paikallisesti kesätyömahdollisuuksien ja tekijöiden kohtaamista. Kampanjan avulla yritykset ja yhteisöt pääsevät viestimään kesätyömahdollisuuksista paikallisille työnhakijoille. Kampanjassa mukana olo tuo yrityksesi näkyväksi nuorille. Kunta pyrkii auttamaan työllistäviä työnantajia myös erikseen määritellyllä rahallisella tuella. Alta löydät tietoa kesätyötuen hyödyntämisestä ja Tutustu työelämään ja tienaa -konseptista.  Ole mukana Kesäksi töihin! –kampanjasivullamme ja vahvista työnantajakuvaasi!

Kesätyöpaikan ilmoittaminen on maksutonta, työtehtävän hakuaika ei tarvitse olla sama kuin kampanja-aika. Ilmoituksen sisältö on määrämuotoinen ja samanlainen kaikille kampanjassa mukana oleville organisaatioille. Ilmoituksesta tehdään edelleen ohjaus haluttuun yhteyshenkilöön tai organisaation kotisivuille.

Kampanjan toteuttavat yhteistyössä Urjalan kunnan nuoriso-, elinvoima- ja työllisyyspalvelut, PoVer-hanke sekä Ohjaamo Etelä-Pirkanmaa, Urjalan Yrittäjät ry ja Urjalan 4H-yhdistys.

 
 

Ota yhteyttä

Elinvoimapäällikkö
Satu Sarin
040 335 6096
satu.sarin@urjala.fi

 
 
 
x