Sisältöön »
 
urjala-kesaksi-toihin-2021.jpg
  

Urjalan oma Kesäksi töihin –helmikuun kampanja on päättynyt, mutta ei hätää. Sivut ovat auki jatkossakin ja pääset katsomaan avoinna olevia kesätyöpaikkoja. 

Kesätyökampanja Kesäksi töihin järjestettiin onnistuneesti verkossa vuonna 2021 ja jatkamme hyväksi havaittua konseptia tänäkin vuonna. Pyrkimyksenä on saattaa yhteen Urjalassa kesätöitä tarjoavat työnantajat ja kesätöitä etsivät työnhakijat. Tällä sivustolla julkaisemme Urjalassa töitä tarjoavien yritysten, yhdistysten ja yhteisöjen kesätyöpaikkailmoituksia.

Työnhakija, löydä kesätyö Urjalasta!

Tältä sivustolta löydät paljon tietoa kesätyönhakuun liittyen. Kesätyönhakuun saat neuvontaa myös Ohjaamon pop-up tapahtumista, nuorisopalveluista ja sosiaalisesta mediasta. Toivomme, että mahdollisimman moni löytää tulevana kesänä kesätöitä paikallisten työnantajien palveluksessa tai itse itsensä työllistäen 4H-yrittäjänä.

Työnantaja, ilmoita kesätyöpaikkasi! 

Hyödynnä kampanjan tarjoama näkyvyys ja löydä tarpeeseesi sopivat työntekijät. Kesäksi töihin -kampanjaan pääset mukaan ilmoittamalla kesätyötehtäväsi lomakkeen avulla. Ilmoittaminen ja kampanjassa mukanaolo on työnantajille maksutonta. Kesätyöpaikat voi ilmoittaa vaikka heti, kuitenkin viimeistään ennen kampanjan alkua. Tältä sivustolta löydät tietoa myös kesätyötuen hyödyntämisestä ja Tutustu työelämään ja tienaa -konseptista. Tule mukaan! Tehdään Kesäksi töihin -kampanjasta koko kunnan oma juttu ja laitetaan yhdessä työt ja tekijät kohtaamaan!

 
 
 
 
 
 
x