Pentinkulman päivät

Pentinkulman päivät on valtakunnallinen kirjallisuustapahtuma, jota on järjestetty vuodesta 1978 alkaen kirjailija Väinö Linnan synnyinpitäjässä. Ohjelmaan sisältyy ainutlaatuinen E80-esikoiskirjailijaseminaari, monipuolisia kirjailijavierailuja, paneelikeskusteluja, erilaisia kirjoittajakursseja ja -leirejä sekä lapsille ja nuorille suunnattuja tilaisuuksia. Ohjelma julkistetaan kokonaisuudessaan toukokuussa.

Tapahtuman järjestävät yhteistyössä Urjalan kunta ja Väinö Linnan seura ry, jonka perustava kokous pidettiin 20.12.1977.
Alun perin päivän mittainen seminaari on vuosikymmenten mittaan laajentunut viikon kestäväksi monipuoliseksi tapahtumaksi, joka tuo Urjalaan noin 2000 kirjallisuuden ammattilaista ja innokasta lukijaa.

Pentinkulman päivien kirjantavihtotapahtumasta löytyi luettavaa jokaiselle

Tapahtumasta voi tiedustella läpi vuoden Pentinkulman päivien toimistosta. Kesäkuusta lähtien saatavana on myös ohjelmalehtiä, joita on kattavasti kirjastoissa ja matkailupisteissä ympäri Suomen. Oman ohjelmalehden voi tilata Pentinkulman päivien toimistosta.

Siirry tapahtuman sivuille: www.pentinkulmanpaivat.fi

Pentinkulman päivien facebook-profiilin kautta saat ajankohtaisia tietoja festivaalista sekä Urjalan kulttuuritapahtumista kaikkein nopeimmin. Tervetuloa kaveriksi!

Pentinkulman päivien 2013 pääjuhlan vieraita

Yhteystiedot:

Niina Repo
puhelin 040 335 4268

Postiosoite:
Pentinkulman päivät,
PL 33,
31761 URJALA

Käyntiosoite:
Tampereentie 6,
31760 URJALA