Nuorisotoimen avustukset


Toiminta-avustukset nuorisotyöhön

Sivistyslautakunta myöntää toiminta-avustuksia vuosittain liikunta- ja nuorisotoimintaa tekevien yhdistysten toiminnan tukemiseen. Avustettavien yhdistysten on järjestävä toimintaansa Urjalassa tai toiminnan on muuten kohdistuttava merkittävästi urjalalaisille. Toiminnan on edistettävä urjalalaisten hyvinvointia ja terveyttä. Yhteisöllisyyden vahvistaminen ja kuntalaisten aktivoiminen ovat tärkeitä avustettavan toiminnan tavoitteita. Avustettavan seuran toiminnan on tullut jatkua vähintään yhden (1) vuoden ennen avustusten hakua. Nuorisotoimen avustusten on kohdistuttava alle 29 – vuotiaiden toimintaan.

Avustusten jakoperusteet kokonaisuudessaan

Lue ensin yllä olevat avustusperusteet ja täytä tämän jälkeen sähköinen avustushakemus.

Liikunta- ja nuorisotoimen sähköiset avustushakemukset tulevat suoraan vastaanottajille. Avustushakemus tulee lähettää 30.4. klo 15.00 mennessä. Myöhemmin tulleita hakemuksia ei huomioida.

Mikäli sähköisen hakemuksen täyttäminen tuottaa haasteita, ole liikuntatoimen avustusten osalta yhteydessä Heidi Jalliin (heidi.jalli (at) urjala.fi / p. 040 335 4372) ja nuorisotoimen avustusten osalta Marjo Niittymäkeen (marjo.niittymaki (at) urjala.fi / p. 040 335 4263).

Tämän linkin kautta pääset tutustumaan avustushakemuksen kysymyksiin. Webropol-pohjaisessa sähköisessä avustushakemuksessa on myös "tallenna ja jatka myöhemmin" vaihtoehto.

 

Edellisen vuoden avustuksen selvityslomake 

Mikäli yhdistys on saanut vuonna 2018 avustusta, on sen käytöstä tehtävä selvitys 28.2.2019 mennessä. Mikäli tilinpäätöstä ei ole vahvistettu tähän mennessä, liitteeksi riittää tehty kirjanpito/osavuosikatsaus, jossa selkeästi näkyy toiminta-avustuksen käyttötarkoitus. Sivistyslautakunta käsitteli avustusselvitykset 14.3.2019 kokouksessaan.

 

Muu avustus ja huomioiminen

Nuorisotila Majakan maksuttomuus:
Paikallisten järjestöjen, seurojen ja toimintaryhmien käyttövuorot lasten ja nuorten harrastetoimintaan ovat maksuttomia. Vuorot varataan nuoriso- ja liikuntatoimesta.

Vuoden nuori:
Vuoden nuoren palkitsemisesta sivistyslautakunta päättää erikseen. Valintoja varten sivistyslautakunta pyytää ehdotuksia valintoihin perusteluineen syksyllä Urjalan Sanomissa kunnan ilmoituksella. Huomionosoitukset jaetaan sivistyslautakunnan toimesta itsenäisyyspäivän juhlan yhteydessä.

Nuorisoyhdistysten muistamisesta:
Urjalalaisten nuorisoyhdistysten täyttäessä tasavuosia tämä huomioidaan kunnan myöntämällä lahjakortilla. Kätevimmin muistaminen käy järjestön järjestämässä tilaisuudessa. Kerro meille, mikäli uusia juhlavuosia pitäviä järjestöjä on.

 

Lisätiedot

nuoriso- ja liikuntaohjaaja
Marjo Niittymäki
puh. 040 335 4263