Nuorisotoimen avustukset


Toiminta-avustukset nuorisotyöhön

Sivistyslautakunta myöntää toiminta-avustuksia vuosittain liikunta- ja nuorisotoimintaa tekevien yhdistysten toiminnan tukemiseen.

Avustettavien yhdistysten on järjestävä toimintaansa Urjalassa tai toiminnan on muuten kohdistuttava merkittävästi urjalalaisille. Toiminnan on edistettävä urjalalaisten hyvinvointia ja terveyttä. Yhteisöllisyyden vahvistaminen ja kuntalaisten aktivoiminen ovat tärkeitä avustettavan toiminnan tavoitteita. Avustettavan seuran toiminnan on tullut jatkua vähintään yhden (1) vuoden ennen avustusten hakua. Nuorisotoimen avustusten on kohdistuttava alle 29 – vuotiaiden toimintaan.

Avustusten jakoperusteet kokonaisuudessaan

Avustusten haku tapahtuu sähköisellä hakulomakkeella. Tarvittaessa paperisen hakemuslomakkeen voi noutaa kunnantalon neuvonnasta. Hakemuksessa tulee olla kaikki lomakkeessa mainitut tiedot ja liitteet.

Liikunta- ja nuorisotoimen sähköiset hakemukset tulevat suoraan vastaanottajille. Paperiset hakemukset lähetetään osoitteeseen Urjalan kunta/sivistyspalvelukeskus PL 33, 31761 Urjala, kuoreen merkintä ”avustukset”. Hakemusten tulee olla perillä 30.4. klo 15.00 mennessä. Myöhemmin tulleita hakemuksia ei huomioida.

Edellisen vuoden avustuksen selvityslomake. Mikäli yhdistys on saanut vuonna 2018 avustusta, on sen käytöstä tehtävä selvitys 28.2.2019 klo 15 mennessä.

 

Muu avustus ja huomioiminen

Nuorisotila Majakan maksuttomuus:
Paikallisten järjestöjen, seurojen ja toimintaryhmien käyttövuorot lasten ja nuorten harrastetoimintaan ovat maksuttomia. Vuorot varataan nuoriso- ja liikuntatoimesta.

Vuoden nuori:
Vuoden nuoren palkitsemisesta sivistyslautakunta päättää erikseen. Valintoja varten sivistyslautakunta pyytää ehdotuksia valintoihin perusteluineen syksyllä Urjalan Sanomissa kunnan ilmoituksella. Huomionosoitukset jaetaan sivistyslautakunnan toimesta itsenäisyyspäivän juhlan yhteydessä.

Nuorisoyhdistysten muistamisesta:
Urjalalaisten nuorisoyhdistysten täyttäessä tasavuosia tämä huomioidaan kunnan myöntämällä lahjakortilla. Kätevimmin muistaminen käy järjestön järjestämässä tilaisuudessa. Kerro meille, mikäli uusia juhlavuosia pitäviä järjestöjä on.

 

 

 

 

 

Lisätiedot

nuoriso- ja liikuntaohjaaja
Marjo Niittymäki
puh. 040 335 4263