Kuntosalit

Urjalasta löytyy kaksi kunnan kuntosalia. Liikuntahallin kuntosali on tarkoitettu kaikille kuntalaisille (katso ikärajat säännöistä) ja vanhan uimahallin kuntosalille myönnetään vuoroja yhdistysten käyttöön. 

Yhtenäiskoulun kuntosali

Urjalan kunnan uusi kuntosali otettiin käyttöön keväällä 2017. Sen pinta-ala on 136 m2 ja sieltä löytyvät Kerko Sport Oy:n kuntosalilaitteet. Laitehankinnassa on pyritty huomioimaan mahdollisimman hyvin erilaiset kuntosalin käyttäjät ja laitteiden sijoittelussa on huomioitu riittävä esteettömyys. 

Kuntosalilla järjestetään muutamia kertoja vuodessa avoimia ovia, joista tiedotetaan kunnan nettisivuilla tapahtumat-osiossa, Urjalan Sanomissa sekä Facebookissa Urjalan nuoriso- ja liikuntatoimen sivuilla.

Kuntosalin säännöt löydät tästä

Esimerkin aloittelijalle sopivasta kuntosaliohjelmasta löydät täältä.

Kuntosalin hinnasto:

Kuntosalin avain on hankittavissa Urjalan kirjastosta sen aukioloaikoina. Maksuvälineenä käy käteinen, pankkikortti ja ePassi. Käyttömaksut eivät sisällä avainta noudettaessa maksettavaa avainpanttimaksua (10 €). 

 

Kuntosaliavaimen voi maksaa myös laskulla. Tällöin tulee lähettää Eija Kraftille (eija.kraft (at) urjala.fi)
- henkilötiedot (nimi, hlötunnus ja osoite) / yrityksen laskutustiedot + henkilön nimi
- haluamasi kuntosalin käytön pituus
- mahdollinen alennusperuste (todistettava kirjastolla avaimen noutamisen yhteydessä)
- summa, joka sinulle tulee maksettavaksi.

Voit noutaa avaimen kuittia (tuloste, josta näkyy, että lasku on maksettu) vastaan. Ilman kuittia avaimen noutaminen onnistuu kunhan kirjanpitäjämme on käynyt merkkaamassa, että maksu näkyy tilillä. 


Kunnan vanha kuntosali

Kunnan omien yksiköiden ja urheiluseurojen käyttöön tarkoitettu kuntosali sijaitsee vanhan uimahallin tiloissa. Tiedustelut liikuntaohjaajalta p. 040 335 4372. Tiloissa noudatetaan Kirkonkylän koulun kuntosalille tehtyjä järjestyssääntöjä.

Kuntosalin vuorohakulomake
Kuntosalin kauden 2016–2017 vakiovuorot

Kirkonkylän koulun kuntosalin järjestyssäännöt
Kunnan kuntosalin turvallisuusasiakirja


Kuntopiste

Kuntosali osoitteessa Urjalantie 15, 31760 URJALA, p. 040 048 5595

www.urjalankuntopiste.fi