Liikunta

Urjalan kunnan liikuntatoimen tehtävänä on huolehtia liikuntatoimen suunnittelusta ja kehittämisestä sekä kunnassa harjoitettavan liikuntatoiminnan tukemisesta. Urjalassa toteutetaan mm. seuraavanlaista liikuntatoimintaa:

Urjalassa jatkuvaa ja säännöllistä liikuntatoimintaa järjestää pääsääntöisesti yhdistykset ja Valkeakoski-opisto. Huom! Urjalalainen työtön työnhakija tai kansaneläkkeellä oleva saa osallistua yhdelle Valkeakoski-opiston kurssille ilmaiseksi lukukauden aikana.

Uuden yhtenäiskoulun yhteydessä sijaitsevat liikuntahalli sekä kunnan ylläpitämä kuntosali.  Kuntosaliavaimen voi hankkia itselleen kirjastosta ja sen jälkeen kuntosalilla voi käydä harjoittelemassa itsenäisesti klo 6.00-23.00 (paitsi siivousaikana arkisin klo 11-12). Liikuntatiloista ja niiden varaamisesta löydät tietoa täältä. Myös yksityishenkilöillä on mahdollisuus varata vuoroja liikuntatiloista (ks. hinnasto ja varausohjeet linkin kautta). Urheilukenttä ja sen vierestä löytyvät tenniskentät ovat kuntalaisten käytettävissä ilmaiseksi silloin, kun varattuja vuoroja ei ole. 

Liikuntatilojen varauskalenterit:
Aseman koulun liikuntasali
Urjalan liikuntahalli, lohkot 1, 2 ja 3 (= Yhtenäiskoulun liikuntasali)
Yhtenäiskoulun auditorio
Tenniskenttä (vapaassa käytössä ja varattava vain, mikäli haluat vakiovuoron)

Lapsille, nuorille, vanhemmille ja perheille järjestetyt harrastukset on koottu Perheiden tapahtumakalenteriin docx / PDF -versio (syksy 2018 - kevät 2019).

55+ ikäisten harrastusmahdollisuudet on kerätty omaan harrastusvihkoon docx / PDF -versio (syksy 2018 - kevät 2019).

Kunta tarjoaa urjalalaisille liikuntahallissa ilmaisia vuoroja lajeissa lentopallo, salibandy ja sulkapallo. Yleisten vuorojen ajankohdat ja säännöt löydät täältä. Lähtekää rohkeasti pelaamaan!

Kunnan liikuntatoimi järjestää vuosittain kevät- ja syyskaudella torstaisin Vesihelmiretken, jonka tarkemman aikataulun ja ilmoittautumisohjeet löydät urjala.fi etusivun tapahtumat osiosta. Lisäksi liikuntatoimi järjestää vuosittain yksittäisiä retkiä, tapahtumia ja otteluita sekä Kunnanmestaruuskisat seuraavissa lajeissa: hiihto, pilkki, maastojuoksu, yleisurheilu, tennis, keppihevosratsastus, valjakkoajo ja esteratsastus.

Tykkää Urjalan nuoriso- ja liikuntatoimen Facebook-sivuista pysyäksesi parhaiten ajan tasalla tapahtumista:

Satujumppalaiset nuorisotila Majakalla

Lisätiedot

nuoriso- ja liikuntaohjaaja
Marjo Niittymäki
puh. 040 335 4263

liikunta- ja hyvinvointikoordinaattori
Heidi Jalli
puh. 040 335 4372