Liikunta

Urjalan kunnan liikuntatoimen tehtävänä on huolehtia liikuntatoimen suunnittelusta ja kehittämisestä sekä kunnassa harjoitettavan liikuntatoiminnan tukemisesta. Urjalassa toteutetaan mm. seuraavanlaista liikuntatoimintaa:

Urjalassa jatkuvaa ja säännöllistä liikuntatoimintaa järjestää pääsääntöisesti yhdistykset ja Valkeakoski-opisto. Huom! Urjalalainen työtön työnhakija tai kansan/takuueläkkeellä oleva saa osallistua yhdelle Valkeakoski-opiston kurssille ilmaiseksi.

Uuden yhtenäiskoulun yhteydessä sijaitsee kunnan ylläpitämä monipuolinen kuntosali, jonka avaimen voi hankkia itselleen kirjastosta sen aukioloaikoina. Liikuntatiloista ja niiden varaamisesta löydät tietoa täältä. Linkin kautta näet myös mm. liikuntapaikkojen vuorokalenterit, kun rullaat sivun alas asti. Urheilukenttä ja sen vierestä löytyvät tenniskentät ovat kuntalaisten käytettävissä ilmaiseksi silloin, kun varattuja vuoroja ei ole. 

Lapsille, nuorille, vanhemmille ja perheille järjestetyt harrastukset on koottu Perheiden tapahtumakalenteriin.

Kunta tarjoaa urjalalaisille liikuntahallissa ilmaisia vuoroja lajeissa lentopallo, salibandy ja sulkapallo. Yleisten vuorojen ajankohdat ja säännöt löydät täältä. Lähtekää rohkeasti pelaamaan!

55+ ikäisten harrastusmahdollisuudet on kerätty omaan harrastusvihkoon.

Kunnan liikuntatoimi järjestää vuosittain yksittäisten retkien, tapahtumien ja otteluiden lisäksi muun muassa Kunnanmestaruuskisat seuraavissa lajeissa: hiihto, pilkki, maastojuoksu, yleisurheilu, tennis, keppihevosratsastus, valjakkoajo ja esteratsastus.

Tykkää Urjalan nuoriso- ja liikuntatoimen Facebook-sivuista pysyäksesi parhaiten ajan tasalla tapahtumista:

Satujumppalaiset nuorisotila Majakalla

Lisätiedot

nuoriso- ja liikuntaohjaaja
Marjo Niittymäki
puh. 040 335 4263

liikuntaohjaaja
Heidi Jalli
puh. 040 335 4372