Liikunta

Urjalan kunnan liikuntatoimen tehtävänä on huolehtia liikuntatoimen suunnittelusta ja kehittämisestä sekä kunnassa harjoitettavan liikuntatoiminnan tukemisesta. Urjalassa toteutetaan mm. seuraavanlaista liikuntatoimintaa: 

Liikuntatoimi järjestää Vesihelmiretken syys- ja kevätkaudella torstai-iltaisin. Kyytiaikataulun, hinnat ja ilmoittautumisohjeet löydät linkin kautta sekä urjala.fi etusivun tapahtumat osiosta. Tervetuloa vesiliikkumaan!

Urjalassa jatkuvaa ja säännöllistä liikuntatoimintaa järjestää pääsääntöisesti yhdistykset ja Valkeakoski-opisto. Huom! Urjalalainen työtön työnhakija tai kansaneläkkeellä oleva saa osallistua yhdelle Valkeakoski-opiston kurssille ilmaiseksi lukukauden aikana.

Uuden yhtenäiskoulun yhteydessä sijaitsevat liikuntahalli sekä kunnan ylläpitämä kuntosali.  Kuntosaliavaimen voi hankkia itselleen kirjastosta ja sen jälkeen kuntosalilla voi käydä harjoittelemassa itsenäisesti klo 6.00-23.00 (paitsi siivousaikana arkisin klo 11-12). Liikuntatiloista ja niiden varaamisesta löydät tietoa täältä. Myös yksityishenkilöillä on mahdollisuus varata vuoroja liikuntatiloista (ks. hinnasto ja varausohjeet linkin kautta). Urheilukenttä ja sen vierestä löytyvät tenniskentät ovat kuntalaisten käytettävissä ilmaiseksi silloin, kun varattuja vuoroja ei ole. 

Liikuntatilojen varauskalenterit:
Aseman koulun liikuntasali
Urjalan liikuntahalli, lohkot 1, 2 ja 3 (= Yhtenäiskoulun liikuntasali)
Yhtenäiskoulun auditorio
Tenniskenttä (vapaassa käytössä ja varattava vain, mikäli haluat vakiovuoron)

Lapsille, nuorille, vanhemmille ja perheille järjestetyt harrastukset on koottu Perheiden tapahtumakalenteriin (syksy 2019 - kevät 2020).

55+ ikäisten harrastusmahdollisuudet on kerätty omaan harrastusvihkoon (syksy 2019 - kevät 2020).

Kunta tarjoaa urjalalaisille liikuntahallissa ilmaisia vuoroja lajeissa lentopallo, salibandy ja sulkapallo. Yleisten vuorojen ajankohdat ja säännöt löydät täältä. Lähtekää rohkeasti pelaamaan!

Lisäksi liikuntatoimi järjestää vuosittain yksittäisiä retkiä, tapahtumia ja otteluita sekä Kunnanmestaruuskisat seuraavissa lajeissa: hiihto, pilkki, maastojuoksu, yleisurheilu, tennis, keppihevosratsastus, valjakkoajo ja esteratsastus.

Tykkää Urjalan nuoriso- ja liikuntatoimen Facebook-sivuista pysyäksesi parhaiten ajan tasalla tapahtumista:

 

 

Satujumppalaiset nuorisotila Majakalla

Lisätiedot

ts. liikunta- ja hyvinvointikoordinaattori

Marjo Jäärni
p. 040 335 4372

liikuntapaikkojen hoitaja

Mika Numminen
p. 040 335 4234