Sivistyspalvelukeskuksen vuokrattavat tilat

Sivistyspalvelukeskuksen tilavuokrauksen periaatteet ja tilavuokrat löydät tästä.

Urjalan kunnan sivistyspalvelukeskuksen hallinnoimia tiloja vuokrataan sekä vakituiseen että tilapäiseen käyttöön. Vakituiset vuorot ovat pääsääntöisesti koko kauden kestäviä harjoitusvuoroja. Tilapäisellä käytöllä tarkoitetaan esimerkiksi yksittäisiä tapahtumia tai otteluita, jotka eivät ole säännöllistä toimintaa. Vuorot myönnetään kirjallisten hakemusten perusteella, ja niistä peritään voimassa olevan hinnaston mukaiset maksut.

Tilapäisiä vuoroja voi hakea koko vuoden ajan. Vakiovuorot ovat haettavissa kerran vuodessa lukuvuodelle ja/tai kesäkaudelle. Vakiovuorojen hakuaika on kesäkauden osalta huhtikuussa ja lukuvuoden osalta toukokuussa. Hakuajoista ilmoitetaan tarkemmin Urjalan sanomien lehti-ilmoituksella ja kunnan kotisivuilla.

Kesäkausi (1.6.–31.8.) haettavissa huhtikuussa
Lukuvuosi (1.9.–31.5.) haettavissa toukokuussa

Vakiovuoroja voi kuitenkin hakea ympäri vuoden, mikäli tilassa ei ole ajankohdalle varausta. Urjalan kunnalla on oikeus perua myönnetty vuoro tilapäisesti erillisen tapahtuman (turnauksen, leirin, ottelun tms.), kunnan oman toiminnan (vanhempainillat, koulujen juhlat tms.) tai huolto- ja korjaustöiden takia.

Tilojen kalenterit - tarkista tästä haluamasi tilan varaustilanne:

Aseman koulun liikuntasali
Urjalan liikuntahalli, lohkot 1, 2 ja 3 (= Yhtenäiskoulun liikuntasali)
Yhtenäiskoulun auditorio
Yhtenäiskoulun neuvottelutila
Nuorisotila Majakka
Tenniskenttä(vapaassa käytössä ja varattava vain, mikäli haluat vakiovuoron)

Yhtenäiskoulun juhlasalin/ruokalan ja sen yhteydessä vuokrattavien tilojen varaustilanne löytyy tästä kalenterista. Varausta klikkaamalla sen yhteydessä varatut tilat tulevat näkyviin oikealle.

Haluatko varata jonkun muun tilan?
Yhtenäiskoulun ruokailu-/juhlatila ja näyttämö ja tarvittaessa myös musiikkiluokka ja studio ovat varattavissa Yhtenäiskoulun rehtorin kautta. Lisäksi koulujen muita tiloja (luokkatilat, teknisen työn luokka, tekstiilityön luokka, kotitalousluokka, musiikkiluokka jne.) on mahdollista vuokrata kyseisen koulun rehtorin harkinnan mukaan. Näistä ei ole kalenteria, vaan tiloista tulee olla yhteydessä aina kyseisen koulun rehtoriin, yhteystiedot alempana.
Lisäksi Honkolan palokuntatalo ja Koskelan torppa ovat varattavissa sivistysjohtajan kautta. Näissä tiloissa ei ole lämmitystä tai juoksevaa vettä, joten tiloja vuokrataan lähtökohtaisesti vain kesäaikana. 

Hinnasto (sisältää myös tilavuokrauksen periaatteet) 

 

Kuka vastaa tilan vuokrauksesta:

1) Liikuntatilojen vuoroista vastaa liikunta- ja hyvinvointikoordinaattori (heidi.jalli (at) urjala.fi, puh. 040 335 4372)
2) Majakan vuoroista vastaa nuoriso- ja liikuntaohjaaja(marjo.niittymäki (at) urjala.fi, puh. 040 335 4263)
3) Koulun rehtori myöntää luvan koulutilojen (luokkatilat, ruokasalit, auditorio jne.) luovuttamiseen tai vuokraamiseen ulkopuoliseen käyttöön. (Yhtenäiskoulun rehtori marko.nevalainen (at) edu.urjala.fi, puh. 040 335 4255, Aseman koulun rehtori mervi.lumia (at) edu.urjala.fi, puh. 040 335 4253)
4) Sivistysjohtaja myöntää luvan Honkolan palokunnantalon ja Koskelan torpan luovuttamiseen tai vuokraamiseen ulkopuoliseen käyttöön (juha.salo (at) urjala.fi, puh. 040 335 4250)
5) Siivous- ja ruokapalvelupäällikkö myöntää luvan koulujen keittiötilojen luovuttamiseen tai vuokraamiseen ulkopuoliseen käyttöön. Keittiöiden käytöstä ja hinnoista on sovittava erikseen, sillä keittiö voidaan luovuttaa käyttöön ainoastaan keittiöhenkilökuntaan kuuluvan henkilön valvonnassa erillisellä sopimuksella (tämä ei koske mahdollisia minikeittiöitä). 

Tilat ovat varattavissa arkisin ja viikonloppuisin klo 8–22. Vapaita aikoja voit katsoa ylhäältä löytyvän kalenterin kautta. Tiloista peritään voimassa olevan hinnaston mukainen maksu.

 

 Miten voit varata tilan:

1. Tarkista tämän sivun alhaalta löytyvien kalentereiden kautta, milloin haluamasi tila on vapaana.

2. Täytä tilavaraushakemus kokonaisuudessaan (sähköiset lomakkeet menevät automaattisesti oikeille henkilöille)

Sähköinen tilavuorohakemus liikuntatiloihin
Sähköinen tilavuorohakemus nuorisotila Majakalle 
Sähköinen tilavuorohakemus Yhtenäiskoululle (sis. auditorion ja keittiötilat, ei liikuntasali, ks. hintatiedot hakemuksesta)
Sähköinen tilavuorohakemus Aseman koululle (sis. keittiötilat, ei liikuntasali)
Sähköinen tilavuorohakemus Honkolan palokuntatalolle ja Koskelan torpalle
Mikäli et saa täytettyä sähköistä lomaketta, ota yhteys tilan vuokrauksesta päättävään henkilöön.

3. Päätöksessä saat ohjeistuksen tilan käytöstä, avaimista jne. Noudata tilavarausten ehtoja.

4. Mikäli et tarvitsekaan ko. tilaa, muista perua se viimeistään 7 vrk etukäteen, muutoin tilavuokra peritään kokonaisuudessaan. Lähetä peruutus kirjallisesti (sähköposti käy) sille henkilölle, joka on lähettänyt sinulle päätöksen tilavuorosta.

5. Tilat laskutetaan jälkikäteen siten, että lukuvuoden vakiovuorot laskutetaan kahdessa erässä (joulukuussa ja kesäkuussa), kesäkauden vakiovuorot laskutetaan syyskuussa ja yksittäisvuorot laskutetaan tilaisuuden jälkeen.