Sivistyspalvelukeskuksen vuokrattavat tilat

Tilavuokraukseen liittyvät tarkemmat ohjeet, ehdot ja hinnaston löydät tämän linkin kautta.

Yksittäisiä vuoroja voi hakea koko vuoden ajan. 
Vakiovuorohaku kesäkaudelle (1.6.–31.8.) huhtikuussa
Vakiovuorohaku lukuvuodelle (1.9.–31.5.) toukokuussa

Vakiovuoroja voi hakea ympäri vuoden, mikäli tilassa ei ole ajankohdalle vielä varausta. Urjalan kunnalla on oikeus perua myönnetty vuoro tilapäisesti erillisen tapahtuman, kunnan oman toiminnan tai huolto- ja korjaustöiden takia.

Tilat ovat varattavissa arkisin ja viikonloppuisin klo 8–22. Vuorot myönnetään kirjallisten hakemusten perusteella, ja niistä peritään voimassa olevan hinnaston mukaiset maksut.

Varattavien tilojen kalenterit - tarkista tästä haluamasi tilan varaustilanne:

Aseman koulun liikuntasali
Urjalan liikuntahalli, lohkot 1, 2 ja 3 (= Yhtenäiskoulun liikuntasali)
Yhtenäiskoulun auditorio
Yhtenäiskoulun neuvottelutila
Nuorisotila Majakka
Tenniskenttä (vapaassa käytössä ja varattava vain, mikäli haluat vakiovuoron)

Yhtenäiskoulun juhlasalin/ruokalan ja sen yhteydessä vuokrattavien tilojen varaustilanne löytyy tästä kalenterista. Varausta klikkaamalla sen yhteydessä varatut tilat tulevat näkyviin oikealle.

Haluatko varata jonkun muun tilan?
Yhtenäiskoulun ruokailu-/juhlatila ja näyttämö ja tarvittaessa myös musiikkiluokka ja studio ovat varattavissa Yhtenäiskoulun rehtorin kautta. Lisäksi koulujen muita tiloja (luokkatilat, teknisen työn luokka, tekstiilityön luokka, kotitalousluokka, musiikkiluokka jne.) on mahdollista vuokrata kyseisen koulun rehtorin harkinnan mukaan. Näistä ei ole kalenteria, vaan tiloista tulee olla yhteydessä aina kyseisen koulun rehtoriin, yhteystiedot alempana.
Lisäksi Honkolan palokuntatalo ja Koskelan torppa ovat varattavissa sivistysjohtajan kautta. Näissä tiloissa ei ole lämmitystä tai juoksevaa vettä, joten tiloja vuokrataan lähtökohtaisesti vain kesäaikana. 

Hinnasto löytyy tilavuokrauksen periaatteista (sama linkki kuin ylempänä)


Tilavarausohjeet:

1. Mikäli haet yksittäisvuoroa tai vakiovuoroa hakuajan ulkopuolella, tarkista ensin varauskalenterin kautta, onko tila vapaana. 

2. Täytä tilavuorohakemus kokonaisuudessaan (sähköiset lomakkeet menevät automaattisesti oikeille henkilöille) 

Sähköinen tilavuorohakemus liikuntatiloihin
Sähköinen tilavuorohakemus nuorisotila Majakalle 
Sähköinen tilavuorohakemus Yhtenäiskoululle (sis. auditorion ja keittiötilat, ei liikuntasali, ks. hintatiedot hakemuksesta)
Sähköinen tilavuorohakemus Aseman koululle (sis. keittiötilat, ei liikuntasali)
Sähköinen tilavuorohakemus Honkolan palokuntatalolle ja Koskelan torpalle
Mikäli et saa täytettyä sähköistä lomaketta, ota yhteys tilan vuokrauksesta päättävään henkilöön.

3. Päätöksessä saat ohjeistuksen tilan käytöstä, avaimista jne. Noudata tilavarausten ehtoja, jotka löytyvät tilavuokrauksen periaatteista (sama linkki kuin ylempänä).

4. Mikäli et tarvitsekaan ko. tilaa, peru se viimeistään 7 vrk etukäteen, muutoin tilavuokra peritään kokonaisuudessaan. Lähetä peruutus kirjallisesti (sähköposti käy) sille henkilölle, joka on lähettänyt sinulle päätöksen vuorosta.

5. Tilat laskutetaan jälkikäteen siten, että lukuvuoden vakiovuorot laskutetaan kahdessa erässä (joulukuussa ja kesäkuussa), kesäkauden vakiovuorot laskutetaan syyskuussa ja yksittäisvuorot laskutetaan tilaisuuden jälkeen.

 

Kuka vastaa tilan vuokrauksesta:

1) Liikuntatilojen vuoroista vastaa ts. liikunta- ja hyvinvointikoordinaattori (marjo.jaarni (at) urjala.fi, puh. 040 335 4372)
2) Majakan vuoroista vastaa nuoriso-ohjaaja (ronja.kannisto (at) urjala.fi, puh. 040 335 4263)
3) Koulun rehtori myöntää luvan koulutilojen (luokkatilat, ruokasalit, auditorio jne.) luovuttamiseen tai vuokraamiseen ulkopuoliseen käyttöön. (Yhtenäiskoulun rehtori marko.nevalainen (at) edu.urjala.fi, puh. 040 335 4255, Aseman koulun rehtori mervi.lumia (at) edu.urjala.fi, puh. 040 335 4253)
4) Sivistysjohtaja myöntää luvan Honkolan palokunnantalon ja Koskelan torpan luovuttamiseen tai vuokraamiseen ulkopuoliseen käyttöön (juha.salo (at) urjala.fi, puh. 040 335 4250)
5) Siivous- ja ruokapalvelupäällikkö myöntää luvan koulujen keittiötilojen luovuttamiseen tai vuokraamiseen ulkopuoliseen käyttöön. Keittiöiden käytöstä ja hinnoista on sovittava erikseen, sillä keittiö voidaan luovuttaa käyttöön ainoastaan keittiöhenkilökuntaan kuuluvan henkilön valvonnassa erillisellä sopimuksella (tämä ei koske minikeittiötä).