Urjalan kirjastossa tapahtuu!

Kirjaston aukiolo on palautunut normaaliksi 1.6. alkaen

Edelleen asioimaan tullaan vain terveenä ja turvaväleistä ja käsihygieniasta tulee huolehtia!

 

Kirjastokino

Kirjastokino

Kirjastokino on elokuvien ja tv-sarjojen suoratoistopalvelu, jossa katselu onnistuu ilmaiseksi kirjastokortilla. PIKI-kirjastokortti ja tunnusluku antavat sinulle pääsyn Kirjastokinon elokuvavalikoimaan. Kirjastokino-palveluun

Automaatit käytössä

Nyt voit palauttaa ja lainata itsenäisesti kirjaston uusilla automaateilla. Palauttaminen sujuu helposti ilman tunnistautumista. Lainatessa sinulla tulee olla kirjastokortti ja siihen liittyvä neli-numeroinen tunnusluku. Henkilökunta auttaa automaattien käytössä. 

Kuntosali avautui 1.6.

Sivistyslautakunta on päättänyt myöntää kuntosalin sulkuajan keston verran veloituksetta lisäaikaa liikuntahallin kuntosaliavaimen haltijoille. Avaimeen tulee itse käydä lataamassa lisäaikaa Urjalan kirjastossa. Jo maksettua käyttämättäjäänyttä aikaa ei hyvitetä rahana takaisin. Muista ottaa kuntosaliavain mukaan!

Kuntosalin avaimia voi ostaa kirjastosta

Uuden Yhteinäiskoulun kuntosalin avaimia voi ostaa kirjastosta.  Kirjastossa voi täyttää hakemuksen. Alle 18-vuotiaat huomioikaa, että tarvitsette holhoojan allekirjoituksen kaavakkeeseen. Maksaminen onnistuu käteisellä, pankkikortilla tai ePassilla.

Yhtenäiskoulun kuntosalin käyttäjä voi ostaa avaimettomalle treenikaverilleen käyttöoikeuden kuntosalille 5 € / päivä. Tämä on hyvä tapa kokeilla salin käyttöä vaikkapa ennen oman avaimen hankintaa. Kirjastosta saa kuitin ostetuista päivistä. Kuitti tulee olla mukana kuntosalilla tarkastuksen varalta!

Lainattavia liikuntavälineitä

Nyt myös kuntohulavanne 1,5 kg!

Urjalan liikuntatoimi on hankkinut frisbeegolfkiekkoja,  teleskooppikävelysauvoja (6 paria), tasapainolaudan ja kahdet käsipainot 2 kg ja 3 kg kirjastosta lainattavaksi.

Liikuntavälineiden laina-aika on yksi viikko (7 vrk). Lyhyttä laina-aikaa perustellaan, sillä että liikuntavälineet halutaan saada nopeaan kiertoon, jotta mahdollisimman moni pääsisi niitä kokeilemaan.

Mikäli liikuntaväline rikkoutuu tai katoaa, peritään siitä välineen hankintahinta. Liikuntatoimi lähettää asiakkaalle laskun kirjastosta saamiensa tietojen mukaan. Vaihtoehtoisesti asiakas voi tuoda vastaavan välineen kadonneen tai rikkoutuneen tilalle.

Lisätietoa Kerran kuussa kirjastoon -tapahtumista.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

Kuntosali avautui 1.6. 

Sivistyslautakunta on päättänyt myöntää kuntosalin sulkuajan keston verran veloituksetta lisäaikaa liikuntahallin kuntosaliavaimen haltijoille. Avaimeen tulee itse käydä lataamassa lisäaikaa Urjalan kirjastossa 15.8. mennessä. Jo maksettua käyttämättäjäänyttä aikaa ei hyvitetä rahana takaisin.

Muista ottaa kuntosaliavain mukaan!

 

 

Kuntosali 

 

Tasapainolauta ja käsipainot

 

Harjoittelukaveri