Vapaat yritystontit ja toimitilat

Urjalassa on hyvä yrittää! Kunnalla on vapaita ja kohtuuhintaisia yritystontteja valtatie 9:n vieressä. Kolkka-Savikontien yritysalue sijaitsee valtatie 9 varressa lähellä Urjalan keskustaajamaa. Vilkkaasti liikennöidyn väylän varrella yritysten näkyvyys on hyvä.

Savikontien alue sijaitsee 9 tien pohjoispuolella. Alueella on kolme tonttia; (1) 7011m2, (2) 8432 m2, (3) 6882 m2 yhteispinta-alaltaan n. 2,2 ha , joiden kokoa voidaan tarvittaessa muuttaa tai yhdistää sijoittuvan yritystoiminnan tarpeiden mukaan. Yritystonttien tila on rakentamisen kannalta hyvä – alue sijaitsee sorapohjaisella maalla ja tonttien tasaus on tehty sekä yhdystie alueelta 9 tielle ja kuntakeskukseen on valmiina. Alue soveltuu mm. yrityksiä palveleville ja kaupan alan yrityksille.

Kolkan alue sijaitsee Savikon yritysaluetta vastapäätä 9-tien eteläpuolella. Alueella toimii jo kuljetuspalveluita, asennuspalveluita sekä rakenne ja rakennustuotteita valmistavia yrityksiä. Alueella on vapaana 0,5 ha tontti 9-tien vieressä. Valmiustila kuntatekniikan osalta on hyvä. Viimeaikaisia rakennustoimenpiteitä ovat olleet mm. uusi liittymä 9-tielle, yhdystien pinnoitus ja valaistus. Kolkan tontit ovat hyvässä valmiudessa yritysten rakentaa ja sijoittua.

Kolkan Metallitien puoli on vielä tasaamatonta aluetta, josta puut on poistettu. Liittymän parantaminen 9-tiellelle on suunnitteilla. Alueelle on mm. varaus liikenneasemalle. Yritysalue tarjoaa yritystoiminnoille hyvän näkyvyyden 9 tielle sekä hyvät yhteydet niin Turkuun, Tampereelle kuin Helsinkiinkin.

Vapaat toimitilat löytyvät sivulla olevasta Tontti- ja toimitilapörssin bannerista.

Lisätietoa elinkeinoasiamies Satu Sarinilta, puh. 040 335 6096,

Lisätiedot

Elinkeinoasiamies Satu Sarin
puh. 040 335 6096