Avoimet työpaikat

Urjalan kunnan kaikki avoimet työpaikat ilmoitetaan kotisivuilla täydellisinä ilmoituksina. Lisäksi ilmoitukset julkaistaan myös työvoimahallinnon sivuilla mol.fiwww.kuntarekry.fi -sivustolla ja kunnanviraston julkisten kuulutusten ilmoitustaululla sekä lehdissä tilanteen mukaan.

 

 

Sosiaalityöntekijä
Urjalan kunta, Perusturvakeskus, Sosiaalityö
_________________________________________________________________________________
Haku päättyy: 30.9.2019 klo 15.00 Työsuhteen kesto: Vakinainen
Ilmoitus jätetty: 4.9.2019 Työn luonne: Kokoaikatyö
_________________________________________________________________________________

Tehtävän kuvaus

Haemme 1.1.2020 alkaen sosiaalityöntekijää uuteen vakinaiseen virkaan lapsi- ja perhesosiaalityöhön, jossa vastuualueena on avo-, sijais- ja jälkihuollon sosiaalityö. Urjalan kunnalle on tärkeää, että lastensuojelun sosiaalityötä voidaan tehdä laadukkaasti. Se edellyttää, että sosiaalityöntekijällä on kohtuullinen ja inhimillinen työmäärä ja työtä voidaan tehdä yhdessä muiden sosiaalihuollon ammattilaisten kanssa. Siksi lastensuojelun tukena toimii kolme sosiaaliohjaajaa; sosiaalihuollossa, tehostetussa perhetyössä ja päihde- ja mielenterveystyössä. Lisäksi tiimiin kuuluu toinen sosiaalityöntekijä-lastenvalvoja, lasten ja nuorten psykologi sekä perhepalveluiden koordinaattori. Työssä toteutetaan myös systeemisen mallin tiimityöskentelyä perheterapeutin kanssa. Urjalan kunta pystyy tarjoamaan työntekijöilleen reipashenkisen ammatillisen työyhteisön, joustavat yhteistyökumppanit ja laajat työn kehittämismahdollisuudet. Tarjoamme työnohjaukset ja juridisen konsultaatioavun työntekijöille. Arvostamme työkokemusta erityisesti lasten ja nuorten kanssa työskentelystä sekä hyviä vuorovaikutus- ja tiimityön taitoja. Työn kehittäminen ja työntekijänä kehittyminen ovat perusedellytyksiä työssä onnistumiselle.


Kelpoisuusvaatimuksena virkaan on sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) mukainen sosiaalityöntekijän kelpoisuus. Koeaika on kuusi kuukautta. Virkaan valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä rikosrekisterilain (504/2002) tarkoittama rekisteriote. Urjalan kunta on savuton työnantaja.


Työpaikkaa haetaan ensisijaisesti sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi
Työ alkaa: 1.1.2020
Palkkaus: KVTES
Työavain: 249474

Yhteystiedot

Perhepalveluiden koordinaattori
Rina Reini-Laaksonen
p. 040335 4015
rina.reini-laaksonen (at) urjala.fi


Työnantajakuvaus

Urjala on virkeä, vakaa ja innovatiivinen vajaan 5000 asukkaan kunta Etelä-Pirkanmaalla valtatie 9 varrella 50 km Tampereelta Turkuun päin. Urjalassa on hieno kulttuuriperintö ja virkeä tapahtumarikas kulttuuritarjonta. Maaseudun ympäröimänä meillä sykkii vireä yritystoiminta. Kunta tarjoaa asukkailleen hyvät asumisen edellytykset. Kunta tunnetaan koulutusmyönteisenä ja työhyvinvointia arvostavana työnantajana.