Yhteiskävelyretki Lammiharjulta Pölkinvuoren KASVIMAAilmaan

sunnuntaina 19.5.2019 klo 13.00
Liikuntatoimi ja Huhdin kyläyhdistys

Tervetuloa yhteiskävelyretkelle Lammiharjulta Pölkinvuoren KASVIMAAilmaan sunnuntaina 19.5! Viime vuoden tapaan lähdemme ihastelemaan keväisiä maisemia ja Pölkinvuoren sipulikukkaloistoa! Matkaa kertyy yhteensä noin 11 km ja mikäli saat kyydin järjestymään, voit toki osallistua kävelyyn vain yhdensuuntaisesti tai tulla ainoastaan kohteeseen samaan aikaan retkeilijöiden kanssa. Takaisin ei kuitenkaan kävellä samaa reittiä, mitä tullaan. Osallistuminen retkelle on ilmaista, mutta halutessasi voit ostaa paikanpäältä evästystä (katso hinnasto ja ennakkovaraustiedot alta). Voit myös ottaa mukaan omat eväät. Halutessasi voit myös maksaa vapaaehtoisen puistonhoitomaksun paikanpäältä löytyvään postilaatikkoon.

Lähtö tapahtuu klo 13 Lammiharjun ulkoilualueen parkkipaikalta (Huhmarinmäentie 45, Urjala as). Pölkinvuoren KASVIMAAILMAssa pidetään evästauko ja aikaa on myös kiertää puistoaluetta. Aluetta voi kiertää itsekseen tai Pölkinvuoren peikon opastamana. Kävelyretken matkanjohtajana toimii Jukka Mattsson ja retkiporukan viimeisenä kulkee Heidi Jalli. Matkaa taitamme rauhalliseen tahtiin.

Lenkillä pääset myös tutustumaan kesällä 2018 opastolpilla merkattuun reittiin. Jukka kuitenkin kertoi johdattavansa väkeä hieman eri reittiä pitkin kuin aiempina kertoina, jotta aiemmin mukana olleet saavat vielä laajemman tuntemuksen mahtavasta luontoalueesta.

Ei säävarausta vaan varustautuminen sään mukaan!

TERVETULOA MUKAAN!

Varaa tarjoilu edullisemmin ennakkoon

MAKKARA, KAHVI, MEHUTETRA tms. ja LEIVOS 6 € (paikanpäältä 7.50)
MAKKARA 1.50€ (paikanpäältä 2 €)
KAHVI tms. + leivos 4.50 € (paikanpäältä 5.50)

Varaukset viimeistään pe 17.5. TEKSTIVIESTILLÄ 0400505073 (Ilmoita nimi ja varatut herkut).

Lisätietoja retkestä voit kysyä liikunta- ja hyvinvointikoordinaattori Heidi Jallilta (heidi.jalli@urjala.fi / p. 040 335 4372).