Ikäihmisille kuntosalin avoimet ovet

maanantaina 16.4.2018 klo 15.00
Yhtenäiskoulu/kuntosali
Liikuntatoimi

IKÄIHMISILLE SUUNNATUT KUNTOSALIN AVOIMET OVET MAANANTAINA 16.4. KLO 15-17

Oletko huolissasi omasta tai läheisesi toimintakyvyn säilymisestä? Säännöllinen kuntosaliharjoittelu parantaa lihasvoimaa tuoden monia hyötyjä arjen askareista selviytymiseen. Hyvällä lihaskunnolla on myös suuri vaikutus tasapainon säilymiselle sekä kaatumisen pelon vähenemiselle.

Ensi maanantaina kannattaa tulla tutustumaan yhtenäiskoulun kuntosaliin ja tapaamaan juuri valmistuneita voima- ja tasapainovertaisohjaajia, joista on mahdollisuus saada itselleen kuntosalikaverin kuntosaliharrastuksen alkutaipaleelle. Avoimien ovien yhteydessä jaamme myös ikääntyneiden kuntosaliohjelmia. Toivomme paikalle erityisesti sellaisia henkilöitä, joille kuntosaliharjoittelu on uutta.

Yhtenäiskoulu sijaitsee Urjalantien ja Vanhainkodintien risteyksessä. Sisäänkäynti tapahtuu Vanhainkodintien puolelta alaparkkipaikan G-ovesta (liikunta/huolto-ovi). Autoja voi tuohon aikaan jättää kaikille vapaille paikoille (klo7-15 vain tolpattomille paikoille). Ulkokengät on jätettävä eteiseen tai pukuhuoneisiin, joten kannattaa varata sisäkengät mukaan. Kuntosalille saa tulla apuvälineiden kanssa. Avoimien ovien aikana pääset kokeilemaan laitteita, mutta paikalle saa toki tulla katselemaankin. Laitteiden käytön oppii kuitenkin vain itse harjoittelemalla. Mitään ei tarvitse osata etukäteen! 

Lisätietoja voi kysyä heidi.jalli@urjala.fi/040 335 4372