Omakotitontit

Koti Pohjantähden alla

Miksi et rakentaisi Urjalaan? Urjalan kunnalla on tarjolla monenlaisia tonttivaihtoehtoja oman kodin paikaksi, joten sopiva vaihtoehto löytyy varmasti! Suurimpaan osaan tonteista saatavilla Lounean valokuituliittymä. Kysy lisää munkuitu.fi

Kunnalla on edullisia ja reilunkokoisia tontteja mm. Peltorinteen ja Kolkanjoen kaava-alueilla aivan 9-tien välittömästä läheisyydestä. Voit valita mieleisesi noin 20 tontin joukosta! Alueelta on hyvät yhteydet Tampereelle (55 km) että Turkuun (100 km) ja Urjalan keskusta on noin 2,5 km päässä.

Kunnalla on myös muita varteenotettavia vaihtoehtoja. Niitä löytyy mm. Laukeelasta, Mikkolankankaan, Ruokolan ja Tuhkamäen alueilta. Lisäksi tonttimahdollisuuksia on tarjolla haja-asutusalueella. Myytävät tontit

Haja-asutusalue

Edellä lueteltujen lisäksi kunnalla on tarjolla joitakin palstoitustontteja sekä asuntorakentamiseen sopivia maa-alueita eri kyläkeskuksissa tai niiden läheisyydessä.

Elenia Oy:ltä saatavia palveluja:

 http://www.elenia.fi/sahko/sahkokatkotilanne
 http://www.elenia.fi/sahko/kaapelinnaytto
 http://www.elenia.fi/sahko/saavarma
http://www.elenia.fi/sahko/puunkaatoapu

Urjala omakotitalo

Lisätiedot

Tonttien myynti ja kauppaehdot:
Hallinto- ja talousjohtaja Terhi Källi
p. 040 335 4202

Vesi- ja viemäriliittymät:
Tekninen johtaja Kimmo Virta
p. 040 335 4220

Toimistosihteeri Kari Järvinen
p. 040 335 4221

Rakentamismääräykset ja rakennusluvat:
Rakennustarkastaja Hannu Kopola
p. 040 335 4245

Sähköliittymät:

NÄIN HANKIT SÄHKÖLIITTYMÄN

Sähköliittymä kannattaa tilata ajoissa, jotta rakentaminen sujuu aikataulussa.  Elenian internet-sivuilla on helppokäyttöinen laskuri, jonka avulla saat kätevästi hinnan tarvitsemallesi uudelle sähköliittymälle tai vanhan liittymän muutostöille.  Tutustu laskuriin tästä.

Elenian liittymämyynti palvelee puhelimitse numerossa 020 690 025 ma-pe klo 8-20, la 9-16.
Kesälauantait (1.6-31-8) sulj.
www.elenia.fi