Joukkoliikenne

Urjalan sarjalippu

Urjalassa on käytössä Matkahuollon myymä joukkoliikenteen palvelusetelillä tuettu Urjalan sarjalippu. Palvelusetelillä joukkoliikenteen käyttäjä saa 42 matkan sarjalipputuotteen merkittävästi normaalihintaa halvemmalla. Palvelusetelin avulla pyritään turvaamaan joukkoliikenteen palveluja kunnassa.

Urjalan kunnanhallitus päätti kokouksessaan 29.5.2017 ottaa käyttöön joukkoliikenteen palvelusetelin kokeilun niin, että kokeilu alkoi 1.8.2017 ja kestää vuoden 2018 loppuun. Kokouksessaaan 15.10.2018 kunnanhallitus on päättänyt jatkaa palvelusetelin käyttöä joukkoliikenteessä vuoden 2019 alusta vuoden 2020 loppuun. Palvelusetelillä tuettu sarjalippu ja sen ostamisen ohjeet löytyvät Matkahuollon sivuilta nimellä Urjalan sarjalippu.

Palvelusetelillä joukkoliikenteen käyttäjä maksaa 42 matkan sarjalipputuotteesta merkittävästi halvemman hinnan. Urjalan sarjalippua myydään vain Urjalan kunnan asukkaille, ja sarjalippu on voimassa yhden vuoden viimeisimmästä latauksesta. Sarjalippu on henkilökohtainen, ja käyttäjältä voidaan periä muita erillisiä maksuja, kuten esimerkiksi pikavuorolisää, yövuorolisää tai maksua lastenvaunujen kuljettamisesta. Matkakortin hankkiminen on mahdollista Matkahuollon Akaan ja Forssan asiamiespisteistä sekä Tampereen Matkahuollosta.


Torikuljetukset

Aikataulut ovat voimassa perjantaisin 1.4.2016 alkaen.

Reitti A (Hakolahti-Matkahuolto-Hakolahti)
J Mettänen Oy, puh. 040 517 9069
Hakolahti - Hanhisuo - Nuutajärvi - Lintulantie th. - koulujen loma-aikana kutsusta Leikkikangas - Urjala Matkahuolto.
Lähtö perjantaisin Hakolahdesta klo 9.15, paluu Matkahuollolta klo 12.30. 

Reitti B (Tourunkulma-Matkahuolto-Tourunkulma)
J Mettänen Oy, puh. 040 517 9069
Tourunkulma - Valajärvi - kutsusta Harittu - Nuutajärventie - kutsusta Tursa kylätaajama - Urjalankylä - Urjalan matkahuolto.
Lähtö perjantaisin Tourunkulmasta klo 8.30, paluu Matkahuollolta klo 11.30. 

Reittejä koskevat ohjeet:

Torikuljetukset ovat avoimia kaikille kuntalaisille ja kyytiin voi nousta em. pysäkeiltä tai matkan varrelta. Matka maksaa joukkoliikennelipun hinnan verran eli hinnoittelussa noudatetaan kulloinkin voimassa olevia Matkahuollon vahvistamia alimpia kertamaksuja. Huomioi, että matkan voi maksaa ainoastaan käteisellä. Matkustajien tavanomaiset matkatavarat, mukaan lukien vetokärryt, kuljetetaan ilman erillistä korvausta.

Tarkempia tietoja reiteistä, mahdollisuudesta poiketa reitiltä sekä pysäkkikohtaisista aikatauluista saat soittamalla kyseisen reitin kuljettajalle (tavoitettavissa arkisin klo 8-16). 

Muu joukkoliikenne:

Valtakunnallisen linja-autoliikenteen aikataulut löytyvät Matkahuollon sivuilta.

 

 

 

Lisätiedot

Sivistysjohtaja
Juha Salo
puh. 040 335 4250