Koko kunnan hyvinvointipäivä 10.5. - Osallistu suunnitteluun ja tule mukaan!

13.3.2019 klo 15.00

Valtakunnallista unelmien liikuntapäivää vietetään perjantaina 10.5.2019 ja Urjala on tänäkin vuonna mukana järjestämällä KOKO KUNNAN HYVINVOINTIPÄIVÄN. Päivä toteutetaan laaja-alaisella yhteistyöllä kunnan, 3. sektorin ja yritysten kesken. Kaikki halukkaat otetaan mielellään mukaan päivän suunnitteluun ja toteutukseen! Tapahtuman järjestelyistä vastaa liikunta- ja hyvinvointikoordinaattori Heidi Jalli (heidi.jalli@urjala.fi / p. 040 335 4372), joka ottaa mielellään ideoita ja yhteistyökumppaneita mukaan päivän toteutukseen.

Koska tapahtumapäivä osuu hienosti toripäivälle, tullaan torilla näkemään päivään liittyvää ohjelmaa klo 10-14. Tulemme muutaman muun ohjelmanumeron lisäksi järjestämään TORITANSSIT, jonne toivotaan paikallisia soittamaan, laulamaan ja tanssittamaan väkeä. Mikäli olisit halukas esiintymään ja tanssittamaan toriväkeä, ole pian Heidi Jalliin yhteydessä. 

Iltatapahtuma järjestetään yhtenäiskoululla klo 16-19, jolloin koulun alueelta löytyy ohjelmaa ja tekemistä kaikenikäisille! 

Päivään liittyvää ohjelmaa tulee olemaan myös varhaiskasvatuksessa, kouluilla, Narikassa, Lähitorilla sekä kirjastolla. 

Tapahtumapäivään liittyen pidetään palaveri huhtikuun toisella viikolla ja tämän jälkeen tullaan julkaisemaan tarkempia ohjelmatietoja. Ole siis pian yhteydessä, mikäli haluat osallistua päivän järjestelyihin ja joka tapauksessa kannattaa päivä merkitä jo kalenteriin, sillä luvassa on UPEA TAPAHTUMAPÄIVÄ!

#meidänurjala #liikkuvaurjala #ilmanikärajaa #kaikkimukaan #hyvinvointia #elämyksiä #kokemuksia #keväänparaspäivä #äläjääkotiin