URJALA 150 VUOTTA HUIPENTUU VAUVOJEN MUISTAMISEEN

29.11.2018 klo 8.00

Urjalassa vietetty 150-juhlavuosi huipentuu pönötysjuhlaan. Urjalaan vuonna 2018 syntyville vauvoille luovutetaan muistolahjaksi yksilöllinen Nuutajärvellä puhallettu Urjala150-lasipallo. Lahjakortit pallojen lunastamiseksi jaetaan Urjalan neuvolasta.

Urjalan kunta on juhlinut kuluvana vuonna kunnallishallintonsa 150 vuottaan. Juhlavuoden tapahtumilla ja toimenpiteillä on pyritty tavoittaa mahdollisimman laajasti eri kohderyhmät. Kantavana teemana on ollut epämuodollisuus ja rentous.

  • Vuoden huipentavassa tapahtumassa halutaan kuitenkin noudattaa pönöttävää linjaa, toteaa kunnanjohtaja Hannu Maijala. Vauvojen perusasentohan on jokatapauksessa pönöttävä, ainakin siihen asti kunnes kävelevät.

Juhlavuoden kunniaksi halutaan muistaa tänä vuonna Urjalaan syntyviä vauvoja siten, että he saavat muistolahjaksi yksilöllisen Urjala150-lasipallon. Lasipallot on puhallettu Urjalan Nuutajärvellä kunnan markkinointi-ilmeen mukaisissa väreissä. Puhaltajina ovat olleet: Alma Jantunen, Henni Eliala, Jonas Paajanen, Johannes Rantasalo ja Matti Vilppula.

Lasipallojen noutamiseksi vauvaperheille jaetaan lahjakortti Urjalan neuvolassa. Itse juhlatilaisuus järjestetään tammikuussa Urjalan yhtenäiskoululla. Tapahtumassa yhteistyökumppanina on MLL:n Urjalan paikallisyhdistys, joka on lupautunut lapsiparkin ylläpitoon tilaisuuden ajaksi.  

Lisätiedot: elinkeinoasiamies Satu Sarin, p. 040 335 6096, satu.sarin@urjala.fi