KultTour 18 - Pirkanmaan nuorten kulttuuriviikot marraskuussa

29.10.2018 klo 9.00

Pirkanmaan nuorten kulttuuriviikot tulevat taas! Marraskuun aikana tarjolla on runsaasti erilaista ohjelmaa pirkanmaalaisille nuorille kahdentoista teemakokonaisuuden kautta. Tarjolla on mm. teatteria, tanssi- ja kitaratunteja, työpajoja ja open stagea.
Kulttuuriviikkojen tavoitteena on tuoda monipuolisesti kulttuuria lähemmäs nuoria ja tehdä tutuksi nuorten parissa toimivia tahoja. Kulttuurista toimintaa ja tapahtumia on nuorille tarjoamassa 12 kuntaa Pirkanmaalta sekä useat muut toimijat. Pääkohderyhmänä ovat pirkanmaalaiset 13 – 17–vuotiaat nuoret, mutta viikkojen toiminnoista löytyy tapahtumia myös koko perheelle.
KultTour-viikkoihin voi laskeutua jo lokakuun lopulla, kun perjantaina 26.10 vietetään Tampereen Valoviikkojen avajaisia Tammerkosken rannalla klo 19 alkaen. Vanhan kirjastotalon seinäpintaan heijastetaan videoinstallaatio, jonka toteuttaa ”T2+R” -taidekollektiivi yhdessä tamperelaisten nuorten kanssa. Valograffiteihin ja niiden tekemiseen pääsee marraskuun aikana tutustumaan yhteensä kymmenessä työpajassa ympäri Pirkanmaata!

Viikkojen ohjelma löytyy osoitteessa www.kulttour.fi. Tutustu tarjontaan ja lähde mukaan tapahtumiin!  

Lisätietoja:
Elina Peippo                                                               Marjo Niittymäki
p. 040 806 2968                                                        p. 040 335 4263
elina.peippo@tampere.fi                                             marjo.niittymaki@urjala.fi
Seutukunnallisen nuorisotyön koordinaattori                Nuoriso- ja liikuntaohjaaja