Nopeiden valokuituyhteyksien rakentaminen alkaa Urjalassa

14.5.2018 klo 14.00

Urjalan kunnanhallitus päätti kokouksessaan 20.11.2017 valita Lounea Oy:n Urjalan kunnan valokuituyhteyksien toimittajaksi. Samalla mahdollistui alueen kuluttaja- ja yritysasiakkaille liittyä huippunopeaan ja moderniin valokuituverkkoon.

Ensimmäinen myyntikierros Urjalan keskustan alueella on saatu valmiiksi ja vastaanotto on ollut positiivinen. Yhteyksien rakentaminen alkaa alueella 21.5.2018.

Kuituyhteyksien rakentaminen
Kuiturakentamisen projekti käynnistyi suunnittelutöillä ja tarvittavien lupien hakemisella kunnalta ja ELY-keskukselta. Lupien odotetaan saapuvan viikolla 20, jolloin tavoitteena on aloittaa kaivutyöt 21.5.2018 Urjalan keskustan alueella.

Maanrakennus tulee jatkumaan pitkälle syksyyn ja etenee vaiheittain. Sekä urakoitsija että Lounea tulevat tiedottamaan hankkeen etenemisestä asiakkaitaan. Kaikissa työvaiheissa tullaan huomioimaan alueen liikenne, viihtyisyys ja turvallisuus. Kaivutyöt saattavat aiheuttaa hetkellistä haittaa esim. tien alituksia tehtäessä, mutta haitat pyritään pitämään mahdollisimman pieninä.

Rakentaminen aloitetaan runkoyhteyksistä, jonka jälkeen aloitetaan kiinteistöjen liittäminen valokuituverkkoon. Ennen tonttikaivuita alueella merkitään jo olemassa olevat kaapelit spraymaaleilla kaapelivaurioiden välttämiseksi. Ennen tonttikaivuita urakoitsijamme on yhteydessä kiinteistön omistajaan kaivureitin varmistamiseksi.

Liittymän kytkentäajankohta ilmoitetaan asiakkaalle n. kahta viikkoa ennen kytkentää.

Harkitsetko vielä?
Etkö ole vielä tilannut kuituliittymää? Kerromme mielellämme lisää ja annamme tarjouksen liittymästä. Ole yhteydessä Lounean yritysmyyntiin p. 0800 30301, yritysasiakaspalvelu@lounea.fi  tai jätä yhteystietosi https://munkuitu.fi/urjala/ -sivustolla, niin soitamme sinulle päin.

Lounea
on tietoliikenneyhteyksiä ja –palveluita tarjoava yritys, jonka valtteja ovat vankka asiantuntijuus, tehokas toiminta sekä paikallinen läsnäolo ja nopea palvelu.

Lisätiedot: Elinkeinoasiamies Satu Sarin, satu.sarin@urjala.fi, p. 040 335 6096