Alkeisuimakoulut Vesihovissa viikolla 26

24.4.2018 klo 15.00

Kesällä 2018 liikuntatoimi järjestää kyydit alkeisuimakouluryhmille Loimaan Vesihoviin viikolla 26 (ma 25.6.-pe 29.6).

Alkeisuimakoulujen ensimmäinen ryhmä on altaalla klo 11–11.45 ja toinen ryhmä heti perään klo 11.45–12.30. Kumpaankin ryhmään mahtuu 12 vuonna 2012 tai aiemmin syntynyttä lasta. Ryhmät jaetaan iän mukaan ilmoittautumisen päätyttyä. Toiveita samaan ryhmään sijoittamisesta saa esittää ilmoittautumisen yhteydessä.

Vesihovin uimakouluopettajan apuohjaajana altaalla toimii Urjalan liikunta- ja hyvinvointikoordinaattori Heidi Jalli. Lähtökohtaisesti jokaisella lapsella tulee olla huoltaja mukana, joka vastaa lapsesta muuna kuin allasaikana. Poikkeustapauksista voidaan sopia ilmoittautumisen yhteydessä/ensimmäisen kerran jälkeen. Pesutiloihin ja altaan reunalle tarvitsemme vähintään yhden naisen ja yhden miehen avuksi. Muutoin vanhemmat saavat käyttää lapsen uimakouluajan esimerkiksi uimiseen (normaali uimahallimaksu).

Alkeisuimakoulu maksetaan Vesihoviin, hinta 25 € / lapsi.

Kyyti lähtee Aseman K-kaupalta klo 9:45 ja Kirkonkylän Matkahuollolta klo 9:55. Kyytiin mahtuu yhteensä 50 henkilöä ja ensisijaisesti paikan saavat uimakoululaiset sekä 1 huoltaja/perhe. Tyhjiä paikkoja ilmaiseen Vesihovin kyyditykseen voi kysyä lähempänä, mikäli esimerkiksi sisarukset haluavat lähteä Vesihoviin uimaan.

Lisätiedot ja ilmoittautuminen viim. ti 5.6.2018 heidi.jalli@urjala.fi / 040 335 4372. Ilmoita lapsen nimi, syntymävuosi, kyytiintulopaikka, huoltajan/jien yhteystiedot sekä muut tarvittavat huomioitavat asiat.

Lapsi tarvitsee uimakouluun uikkarit, pyyhkeen, pefletin, vesipullon ja evästä (terveelliset eväät välttäen mm. karkkia, keksejä ja limsaa). Juominen on tärkeää uimisen jälkeen. Mikäli lapsella on omat uimalasit, ne kannattaa ottaa mukaan. Omat puhtaat kellukkeet saa tuoda mukana, mutta vesileluja ei (esim. uimarengas). Pitkät hiukset pitää laittaa kiinni. Tutustu vielä Vesihovin omiin toimintaohjeisiin tästä linkistä: http://www.vesihovi.fi/vesihovi/toimintaohjeet/

Loimaan Vesihovissa järjestetään useampia eritasoisille uimareille suunnattuja uimakouluja koko alkukesän ajan. Hinnat ovat samat myös ulkopaikkakuntalaisille, joten mikäli oman kyydin saa järjestymään, niin kannattaa tutustua uimakouluaikoihin osoitteessa: http://www.vesihovi.fi/yleinen/kesan-uimakoulut-2018/ Matka Vesihoviin kestää reilun puoli tuntia.