KultTour 17 - Pirkanmaan nuorten kulttuuriviikot marraskuussa

31.10.2017 klo 15.00

Tänä vuonna Pirkanmaan nuorten kulttuuriviikoilla juhlitaan 100-vuotiasta Suomea. Koko marraskuun ajan tarjolla on runsaasti erilaista ohjelmaa pirkanmaalaisille nuorille niin kokkailusta kuvataiteeseen kuin peleistä musiikkiin ja teatteriin asti.

Kulttuuriviikkojen tavoitteena on tuoda monipuolisesti kulttuuria lähemmäs nuoria ja tehdä tutuksi nuorten parissa toimivia tahoja. Kulttuurista toimintaa ja mielenkiintoisia tapahtumia on nuorille tarjoamassa 12 kuntaa Pirkanmaalta sekä useat muut toimijat. KultTourin pääkohderyhmänä ovat pirkanmaalaiset 13 – 17–vuotiaat nuoret, mutta viikkojen toiminnoista löytyy tapahtumia myös koko perheelle. Marraskuun aikana toimintaa on tarjolla laidasta laitaan, ja kattavasta ohjelmasta jokainen varmasti löytää itselleen mieleistä tekemistä. 

KultTour-viikot saa räväkän aloituksen lauantaina 4.11. Nokian palloiluhallilla, kun lavalle hyppää suursuosion saavuttanut ja yksi Suomen kirkkaimmista rap-artisteista - Mikael Gabriel!  

Viikkojen ohjelmaan voit tutustua osoitteessa www.kulttour.fi. Urjalan tapahtumat on koottu myös kunnan nettisivujen tapahtumakalenteriin. Tutustu tarjontaan ja lähde mukaan tapahtumiin!

Lisätietoja:

Marjo Niittymäki, p. 040 335 4263, marjo.niittymaki(a)urjala.fi
Nuoriso- ja liikuntaohjaaja, Urjalan kunta

Elina Peippo, p. 040 806 2968, elina.peippo(a)tampere.fi
Seutukunnallisen nuorisotyön koordinaattori