Sivistyslautakunnan avustukset 2017

20.4.2017 klo 12.00

Kulttuuritoimi

Toiminta-avustukset ovat urjalalaisten kulttuuritoimintaa harjoittavien yhteisöjen ja yksityishenkilöiden haettavana. Avustukset haetaan vapaamuotoisilla hakemuksilla. Jaettava määräraha on 8 500 €.

Liikuntatoimi

Toiminta-avustukset ovat urjalalaisten liikuntatoimeen liittyvien perusjärjestöjen haettavana. Jaettava määräraha on 16 000 €.

Hakemuslomake ja ohjeet löytyvät osoitteesta: http://www.urjala.fi/vapaa-aika-ja-kulttuuri/liikunta/liikuntatoimen-avustukset

Nuorisotoimi

Toiminta-avustukset ovat Urjalan kunnassa nuorisotyötä tekevien järjestöjen ja toimintaryhmien haettavana. Jaettava määräraha on 13 000 €.

Hakemuslomake ja ohjeet löytyvät osoitteesta: http://www.urjala.fi/vapaa-aika-ja-kulttuuri/nuoret/nuorisotoimen-avustukset

Liikunta- ja nuorisotoimen hakemukset on laadittava lomakkeille, joita on tulostettavissa yllä olevien linkkien kautta tai noudettavissa kunnanviraston neuvonnasta arkisin klo 9-12 ja 13 -15 välisenä aikana. Yhteisöjen tulee liittää anomukseensa toimintakertomus ja tilinpäätös vuodelta 2016, sekä toimintasuunnitelma ja talousarvio vuodelle 2017. Mikäli hakija on saanut avustusta vuonna 2016, tulee hakemukseen liittää selvitys avustuksen käytöstä.

Huom! Hakemuksissa tulee näkyä selkeästi kaikki kohdat, joita vaaditaan eli muistakaa lukea ohjeet ennen lomakkeen täyttämistä. Lisäksi on tärkeää, että hakemuksesta löytyy toimihenkilöiden puhelinnumerot, jotta tarvittavia lisätietoja olisi helppo kysyä.

Urjalan sivistyslautakunnalle osoitetut hakemukset lähetetään osoitteeseen

PL 33, 31761 Urjala perjantaihin 5.5.2017 klo 15.00 mennessä. Myöhemmin tulleita hakemuksia ei huomioida.